DIFUSIONS

Dissabte dia 31/01/2015
Temàtic de ciència i tecnologia.
Redifusió.Temàtic de ciència i tecnologia

BALEARS FA CIÈNCIA: Analitzam la relació del budisme amb la ciència

22/01/2015 12:41

El programa entrevista Dokushô Villalba, pioner a Espanya en l’ensenyança i la pràctica de la meditació zen, i fundador de la comunitat budista Soto Zen.

FITXA

Dissabte a les 11.00 h


BALEARS FA CIÈNCIA

Tota l'actualitat de la ciència i el medi ambient.

Enric Culat et proposa tres hores amb interessants entrevistes, el descobriment de personatges, la participació activa als concursos i passar un matí de dissabte ben entretingut. Balears fa Ciència és el programa de divulgació científica d’IB3 Ràdio amb seccions dedicades al repàs de notícies de caràcter científic i divulgatiu, entrevistes relacionades amb les notícies esmentades, a més d’altres temes que, en principi, pot semblar allunyats del món científic com, per exemple, la gastronomia.

NotíciesBALEARS FA CIÈNCIA: Debat entre clàssic i classicisme

15/01/2015 15:37

El programa aborda el debat històric de l’art occidental entre clàssic i classicisme i cerca la seva vinculació científica a través de diversos exemples d’obres d’art de l’arquitectura i de la pintura.

“Balears fa Ciència” dedica la tertúlia al divulgador matemàtic Martin Gardner

09/01/2015 14:46

A la conversa hi participen membres de la Societat Balear de Matemàtiques (SBM-XEIX) i del Departament de Ciències Matemàtiques de la UIB.

Toni i Samuel Pinya junts a “Balears fa Ciència”

24/12/2014 22:03

En el darrer programa de l’any, el programa reuneix, per primera vegada davant uns micròfons, el cuiner Toni Pinya i el seu fill, el consultor mediambiental Samuel Pinya.

Nadales i cançons populars, a “Balears fa Ciència”

19/12/2014 22:06

Amb motiu de la proximitat de les festes de Nadal, el progrma ofereix les actuacions de dues corals: Cor d’Esporles i Voce Incamera.