DIFUSIONS


FITXA

Dissabte a les 11.00 h


BALEARS FA CIÈNCIA

Tota l'actualitat de la ciència i el medi ambient.

Enric Culat et proposa tres hores amb interessants entrevistes, el descobriment de personatges, la participació activa als concursos i passar un matí de dissabte ben entretingut. Balears fa Ciència és el programa de divulgació científica d’IB3 Ràdio amb seccions dedicades al repàs de notícies de caràcter científic i divulgatiu, entrevistes relacionades amb les notícies esmentades, a més d’altres temes que, en principi, pot semblar allunyats del món científic com, per exemple, la gastronomia.

NotíciesBALEARS FA CIÈNCIA: Ramon Llull, el científic precursor de l’edat medieval

26/02/2015 20:40

Dirigit i presentat per Enric Culat, Balears fa Ciència és un magazín de ciència i medi ambient que s’emet cada dissabte a IB3 Radio, entre les 11 i les 14 hores.

BALEARS FA CIÈNCIA: Les cardiopaties congènites

19/02/2015 15:01

El programa organitza una tertúlia per conèixer l’abast, la recerca científica i el tractament de les cardiopaties congènites.

BALEARS FA CIÈNCIA: La química de l’amor

12/02/2015 15:28

Ja que dissabte és el dia de Sant Valentí, el programa dedica una tertúlia a la química de l’amor i a la percepció  diferent, tant sexual com social, que tenen de l’amor els homes i les dones.

BALEARS FA CIÈNCIA: Tertúlia oceanogràfica

05/02/2015 12:02

El programa organitza una tertúlia per conèixer la utilitat dels instruments i màquines oceanogràfics: des dels sensors més bàsics fins als robots submarins o els satèl·lits espacials.

BALEARS FA CIÈNCIA: Entrevista amb el rector Llorenç Huguet

29/01/2015 14:30

El programa entrevista el rector de la UIB, Llorenç Huguet, després que hagi estat nomenat nou president del Grup 9 d’Universitats.