DIFUSIONS

Dissabte dia 25/10/2014
Temàtic de ciència i tecnologia.
Redifusió.Temàtic de ciència i tecnologia

“Balears fa Ciència” analitza la influència del cervell sobre la sexualitat

24/10/2014 18:01

El programa organitza una tertúlia sobre el desig, la química de l’amor i la diferència entre sexe psicològic i sexe social.

FITXA

Dissabte a les 11.00 h


BALEARS FA CIÈNCIA

Tota l'actualitat de la ciència i el medi ambient.

Enric Culat et proposa tres hores amb interessants entrevistes, el descobriment de personatges, la participació activa als concursos i passar un matí de dissabte ben entretingut. Balears fa Ciència és el programa de divulgació científica d’IB3 Ràdio amb seccions dedicades al repàs de notícies de caràcter científic i divulgatiu, entrevistes relacionades amb les notícies esmentades, a més d’altres temes que, en principi, pot semblar allunyats del món científic com, per exemple, la gastronomia.

Notícies“Balears fa Ciència”, present a la Diada de l’ONCE

17/10/2014 14:44

El programa, juntament amb "No venim amb manual" i "Flors en el Desert",  s’emet des de la Plaça d’Espanya de Palma amb motiu de les activitats programades per l’Organització Nacional de Cecs

“Balears fa Ciència” entrevista el rector de la UIB

10/10/2014 16:41

Llorenç Huguet parlarà d’investigació, dels grups de recerca i de la política científica que desenvolupa des de la Universitat.

“Balears fa Ciència” des del Mallorca Planetarium

03/10/2014 18:40

El programa s’emetrà en directe des de l’observatori de Costitx, en una emissió motivada per la Setmana Mundial de l’Espai de la UNESCO i l’organització d’un taller de construcció i llançament de coets d’aigua.

“Balears fa Ciència” analitza diferents conceptes associats a la tardor

26/09/2014 17:10

El programa farà atenció al canvi d’estació des del punt de vista astronòmic, psicològic, gastronòmic...