DIFUSIONS


Nadales i cançons populars, a “Balears fa Ciència”

19/12/2014 22:06

Amb motiu de la proximitat de les festes de Nadal, el progrma ofereix les actuacions de dues corals: Cor d’Esporles i Voce Incamera.

FITXA

Dissabte a les 11.00 h


BALEARS FA CIÈNCIA

Tota l'actualitat de la ciència i el medi ambient.

Enric Culat et proposa tres hores amb interessants entrevistes, el descobriment de personatges, la participació activa als concursos i passar un matí de dissabte ben entretingut. Balears fa Ciència és el programa de divulgació científica d’IB3 Ràdio amb seccions dedicades al repàs de notícies de caràcter científic i divulgatiu, entrevistes relacionades amb les notícies esmentades, a més d’altres temes que, en principi, pot semblar allunyats del món científic com, per exemple, la gastronomia.

NotíciesL’impuls a la innovació, a “Balears fa ciència”

12/12/2014 17:35

Per a què serveix realment la innovació? I quines avantatges té un programa de negoci? Aquestes són algunes de les qüestions que es plantejarà respondre el programa.

El “coaching” piscològic, a “Balears fa Ciència”

05/12/2014 16:15

El programa organitza una tertúlia per cercar els fonaments científics del “coaching” psicològic amb especialistes en el sector.

La biodiversitat de la Patagònia de l’Argentina, a “Balears fa Ciència”

28/11/2014 16:42

Alumnes de la UIB expliquen la seva estada científica a la península Valdés per conèixer la flora i la fauna terrestre i marina.

“The Big Van Theory”, a “Balears fa Ciència”

21/11/2014 14:47

El grup de monologuistes científics més famós d’Espanya passa pel programa i exposaran alguna de les seves sorprenents teories.