DIFUSIONS

Dissabte dia 25/10/2014
Temàtic de ciència i tecnologia.
Redifusió.Temàtic de ciència i tecnologia

“Balears fa Ciència”, present a la Diada de l’ONCE

17/10/2014 14:44

El programa, juntament amb "No venim amb manual" i "Flors en el Desert",  s’emet des de la Plaça d’Espanya de Palma amb motiu de les activitats programades per l’Organització Nacional de Cecs

FITXA

Dissabte a les 11.00 h


BALEARS FA CIÈNCIA

Tota l'actualitat de la ciència i el medi ambient.

Enric Culat et proposa tres hores amb interessants entrevistes, el descobriment de personatges, la participació activa als concursos i passar un matí de dissabte ben entretingut. Balears fa Ciència és el programa de divulgació científica d’IB3 Ràdio amb seccions dedicades al repàs de notícies de caràcter científic i divulgatiu, entrevistes relacionades amb les notícies esmentades, a més d’altres temes que, en principi, pot semblar allunyats del món científic com, per exemple, la gastronomia.

Notícies“Balears fa Ciència” entrevista el rector de la UIB

10/10/2014 16:41

Llorenç Huguet parlarà d’investigació, dels grups de recerca i de la política científica que desenvolupa des de la Universitat.

“Balears fa Ciència” des del Mallorca Planetarium

03/10/2014 18:40

El programa s’emetrà en directe des de l’observatori de Costitx, en una emissió motivada per la Setmana Mundial de l’Espai de la UNESCO i l’organització d’un taller de construcció i llançament de coets d’aigua.

“Balears fa Ciència” analitza diferents conceptes associats a la tardor

26/09/2014 17:10

El programa farà atenció al canvi d’estació des del punt de vista astronòmic, psicològic, gastronòmic...

Oceans i divulgació, temes de la tertúlia de “Balears fa Ciència”

19/09/2014 16:57

Carlos Duarte, director del projecte espanyol “Malaspina”, participarà a la tertúlia i explicarà les conclusions de l’estudi fet sobre l’estat global dels oceans.