Dissabte 03 a les 11.20


“Balears salvatge” dedica el programa de dissabte al pop
Dissabte, 3 de desembre a les 11.20 h, al programa sobre la fauna de les Illes, Balears Salvatge, el protagonista del programa serà el pop. A n’aquest capítol, dedicat a la fauna marina, visitarem el fons de la mar a través del recorregut que fa el pop.

Coneixerem molts dels organismes que habiten la nostra aigua costanera, alguns dels quals han estat observats en molt poques ocasions. Per trobar-los el programa s’endinsa en les coves submarines profundes i misterioses, en què es va descobrir un dels peixos més misteriosos i poc observats de les Balears.

També visitarem altres tipus d’ambients que es poden trobar ben a prop de la vorera, com elfons rocós amb les espècies típiques i el talús de posidònia, en què podrem observar algunes espècies diferents. A més, veurem el món arenós, en què les estratègies per esquivar els depredadors són diferents, com la que fa servir el raor, que se submergeix com una bala en l’arena.

I per acabar, observarem la columna d’aigua, en què círvies i espets dominen la velocitat i en què els éssers transparents, com els grumers, que han tengut un gran èxit d’adaptació.
Deixa un comentariIB3 TELEVISIÓ

Carrer Madalena, 21
07180 Polígono Son Bugadelles - Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL