Servei+de+c%C3%B2pies

Servei de còpies

El Servei de còpies pot realitzar, a partir d’una petició concreta, una còpia de visionat, en format DVD/CD d’àudio, de programes emesos i preservats a l’arxiu, sempre que siguin de la Producció Pròpia d’IB3 i no tinguin cap restricció o limitació pel que fa als drets de reproducció.

Un cop emplenat el formulari, et farem arribar els documents necessaris per formalitzar la sol·licitud


 

Nom i llinatges (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

Telèfon

[honeypot website-409]

Avança'ns el material audiovisual que t'interessi

El sol·licitant declara l'autenticitat de les dades proporcionades i accepta les condicions generals del servei de còpies publicades, en especial les relatives al tractament de dades de caràcter personal.

 

Condicions generals del servei de còpies

Clàusula condicions generals

Formulari de Devolució

He llegit les Condicions Generals

Per favor, abans d'enviar, introdueix aquest codi : captcha


Abans d'enviar el formulari, ha de llegir la Informació bàsica sobre protecció de dades que es troba més a baix. Els camps marcats com a obligatoris són indispensables per a la seva participació en el procés. En prémer el botó d'enviament manifesta haver llegit aquesta informació.


 

Informació bàsica sobre privacitat: El responsable del tractament és ENS PUBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS. La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud. Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s’explica en la nostra Política de Privacitat Web.